Spēļu vakaru formāta izmaiņas

Jaunais gads nāk ar jaunām ziņām par mūsu rīkotajiem spēļu vakariem – tiem laiks kļūt plašākiem. Divu gadu laikā Ticket to Ride vakarus daļa spēlētāju jau nosaukuši par vilcieniņu vakariem, tāpat pēc gandrīz 60 notikušiem pasākumiem vairāk nekā piecu gadu laikā izmaiņas pienākušas arī Carcassonne vakariem. Uz šiem spēļu vakariem turpmāk ņemsim līdzi arī citas tematikai un grūtības pakāpei atbilstošas spēles, kā arī aicinām dalībniekus nākt ar savējām. Nedaudz sīkāk par katru pasākumu.

Ticket to Ride vakari turpmāk būs veltīti spēlēm ar dzelzceļa tematiku, neierobežojot ne grūtības pakāpi, ne spēļu ilgumu. Vienlīdz labi derēs kā kāršu spēle Game of Trains, tā “smagsvari” no 18XX sērijas (ja to kāds no jums atnesīs 🙂 ). Mums būs līdzi gan daļa no Ticket to Ride spēlēm, gan no vieglas līdzi vidējai grūtības pakāpei (saraksts ar spēlēm ir ieraksta beigās). 

Carcassonne vakari turpmāk būs paredzēti vieglu ģimenes spēļu, kuras mehānikas, ilguma un sarežģītības ziņā ir līdzīgas Carcassonne, spēlēšanai. Skrējiens pa džungļiem ar Karuba vai pilsētbūvniecība ar Quadropolis būs ļoti piemēroti, bet The Colonists vai Tigris and Euphrates tomēr lai paliek citiem pasākumiem. Pilns saraksts ar spēlēm un precīzāki izvēles kritēriji ir ieraksta beigās.

Kas notiks ar Carcassonne un Ticket to Ride turnīriem? Viss kārtībā, tie turpinās notikt līdzīgi kā līdz šim, un par tiem tiks atsevišķi paziņots.

Ceram, ka jaunais pasākumu formāts nesīs daudz prieka gan jums – spēlētājiem, gan mums – rīkotājiem. Laimīgu visiem Jauno gadu! Uz tikšanos jau 13. janvārī.

Saite uz spēļu sarakstu: https://ej.uz/spelu-saraksts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *